Wednesday, August 14, 2013

Syeikh Mahdi 'Akif dipenjara oleh setiap pemerintah Mesir kecuali Morsi


Dipenjara di zaman Raja Farouk kerana berjuang dijalan Allah bagi membebaskan Mesir dari penjajahan kuasa asing.

Dijatuhkan hukuman mati di zaman tahgut Jamal Abd Nasir diatas jalan Allah kerana berjuang membebaskan Mesir dari pemerintahan kuku besi dan diringankan hukuman kepada penjara seumur hidup.

Dipenjara di zaman Anwar Sadat diatas jalan Allah kerana berjuang membebaskan Mesir dari tunduk kepada Yahudi dan Amerika.

Dipenjara di zaman Husni Mubarak diatas jalan Allah kerana berjuang membebaskan Mesir dari penyelewengan, menjadi pak turut dan penjajahan golongan elitis diktator.

Dan sekarang di penjara oleh si pengkhianat Jeneral As Sisi dalam usia yang menjangkau 90 tahun diatas jalan Allah kerana berjuang membebaskan Mesir dari perampas kuasa, samseng, kementerian dalam negeri dan majlis tentera talibarut zionis Israel dan Amerika.

Dialah Syeikh Mahdi 'Akif mantan Mursyidul Am Ikhwan Muslimin.

P/S: Gambar Syeikh Mahdi Akif bersama Tuan Guru Nik Abdul Aziz (Mursyidul AM Parti Islam Se-Malaysia) ketika syeikh dtg ke Malaysia satu tika dahulu


adios


Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment