Friday, August 16, 2013

imam besar Al Azhar yang pro kudeta mula main wayang


Ahmed Muhammad Ahmed el-Tayeb (: أحمد محمد أحمد الطيب) adalah Imam besar al-Azhar merangkap Presiden Universiti Al-Azhar. Beliau telah dilantik oleh Presiden Mesir, Hosni Mubarak berikutan kematian Muhammad Sayyid Tantawy pada 2010.

Ahmed AL-Tayeb adalah salah seorang ilmuan Islam yang terang-terang menyatakan pendiriannya menyokong rampasan kuasa oleh tentera pimpinan Abdul Fatah Al-Sisi menggulingkan President Mohamed Morsi.

Apabila terjadi pembunuhan beramai-ramai oleh tentera dan polis Mesir dengan bantuan samseng upahan, beliau mula mengelak untuk turut bertanggungjawab.

Level dia ni saling tak tumpah sama dengan level ulama pencacai jenis mata RM di Malaysia. Sebagai president AL Azhar dia sanggup menentang saudara seagama sendiri untuk memastikan jawatan presiden terus kekal padanya. Janji masyuk!!!!!!

Baca alasan imam CARI MAKAN niadios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

1 comment: