Saturday, January 4, 2014

Gambar seksi yang tak menaikkan nafsu lelaki melayu Islam

 Beberapa laman web hiburan seperti media malaya dan kezoom memaparkan berita bergambar tentang seorang artis wanita tanah air yang telah berhijrah ke kanada.

Gambar-gambar tersebut turut gua siar dalam entri kali ini.

Mengapa gua pilih tajuk 'tak menaikkan syahwat'?

Sebagai orang melayu yang terkenal dengan adab sopan dalam segala aspek termasuk berpakaian, pastinya kita terkilan dengan apa yang dilakukan oleh artis ini.

Cara berpakaian beliau menampakkan lurah buah dada di khalayak ramai membuatkan ramai peminatnya marah dan menulis pelbagai komen mengkritik.

Gua tak pasti dengan perasaan lelaki melayu lain. Gua cuma pasti gua tak stim tengok gambar-gambar ini sebaliknya rasa cemburu dan marah yang timbul.

Kecuali,,,,,,,
dalam gambar kat bawah ni.... tapi bukan kerana gambar artis melayu tu tapi kerana gambar gadis-gadis lain di sekitarnya... wakaka
Tapi yang ini bikin naik syahwat juga tapi kerana artis melayu tu.. 
Gamnbar-gambar selebihnya di bawah adalah menyakitkan hati

Kredit gambar - mediamalaya.com

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

2 comments:

  1. yang dok ada kt Malaysia lg teruk...dia dok luaq..memang terikut stail sana..yg dok kt sini jd mcm tu..hehe

    ReplyDelete