Saturday, January 4, 2014

cantiknya seorang anak menteri

Gambar Sabrina Ismail, kakak Dafi yang cantik - Jika hanya memandang kakak penyanyi Dafi, Sabrina Ismail tanpa menyelidiki latarbelakangnya, dia tidak ubah seperti gadis berbangsa cina yang berasal dari Hong Kong.

Apapun, admin rupanya tersilap membuat andaian kerana si gadis comel bernama Sabrina itu sebenarnya ialah seorang wanita berbangsa melayu tulen. Dia cuma dianugerahkan raut wajah yang putih melepak dan seiras bangsa cina.

Sedikit tentang Sabrina, wanita kecik molek ini ialah anak kesayangan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob. Dia berusia 26 tahun dan sudah menjadi tunangan kepada pereka fesyen terkenal, Jovian Mandagie. Mereka disahkan akan berkahwin pada 11 Disember 2013.

Jom layan beberapa keping gambar terkini Nina Sabrina Ismail Sabri yang sebelum ini pernah dilanda kontroversi selepas gambarnya sedang berpeluk dan bercium dengan Jovian Mandagie tersebar meluas di laman maya.
 kredit - sedaka sejahtera

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

1 comment:

  1. keturunan dari pemimpin yang berikrar hendak menegakkan syi'ar Islam di malaysia ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete