Tuesday, July 2, 2013

SPM pun boleh jadi ceo? - Eloklah keluarkan semua tabungan anda di Tabung Haji

Umno terus angkat martabat mamak

Entry ini adalah sambungan kepada entry bro ISA yang bertajuk melayu 'pupus angkara umno'

Berpusing pening geng-geng umno memperkatakan mereka adalah pejuang melayu. Jerit pekik hamburan mereka tidak lekang daripada slogan hidup melayu. Namun itu adalah yang dok bawah-bawah dan tiada kepentingan langsung dalam umno. Mereka hanyalah penyokong yang benar-benar mengharapkan UMNO menjadi pembela melayu kerana mereka yang terjerit pekik itu adalah melayu yang berketuakan mamak...@ macai @pencacai@luncai... wakaka

Dapatla sepuluh - lima ploh rm menjadi tukang pekik. Leader sesuatu demnontrasi akan dapat projek. Contoh terbaik tokey ikan bakar .

Pasti sedey tukang-tukang pekik ini apbila mereka mendapati parti melayu yang mendukung slogan 'hidup melayu' memuja mamak dengan begitu jelas sekali.

Mamak diberi jawatan tinggi dalam parti, jabatan kerajaan serta agensinya.

Jawatan nombor satu dalam perkhidmatan awam telah diserah kepada mamak. Tahu berapa gaji dia? wakaka. Gua pun tak pasti secara jelas. Yang pasti jauh lebih tinggi daripada gaji Perdana Menteri sendiri.

Jawatan Menteri Besar Perak telah diserah kepada mamak. Dikhabarkan MB tersebut sedang melakukan sesuatu yang besar di Perak. Projek besar yang membabitkan tanah negeri Perak. Cerita panas zamri faraid tanah kerajaan negeri Perak kat SINI. Benar atau tidak sila baca dulu... wakaka. Jika berita itu benar maka itulah bukti melayu umno memang tenginnnnn!!!

TERBARU!!!! Seorang lagi mamak diangkat menjawat jawatan seperti dalam gambar di bawah. Apa akan jadi dengan melayu? jadi pencacai tukang angkat mamak saja... wakaka
Anak kecil main api... wakaka kelakar punya umno.. tapi macai tetap macai... dunguuuuu!

Berita paling sedih tentang perlantikan beliau ialah kenyataan dalam berita printscreen ini. Dinyatakan bahawa ada tukang komen di blog Rocky's bru menyatakan bahawa Azeez hanya berkelulusan........
sumber gambar - johor born

MAKLUMAT DARIPADA LAMAN WEB TABUNG HAJI menyatakan bahawa Azeez memiliki Ijazah Sarjana dalam Pertadbiran Perniagaan dari Universiti preston. USAGua sudah keluarkan semua wang Tabung Haji gua.... selamat jalan. Daripada menyumbang untuk bayar gaji dia yang berpuluh ribu sebulan tuuu baik gua ... simpan kat bank rakyat... booking saham bank rakyat..
Jawatan tinggi dalam parti UMNO berpa banyak mamak? tanya umnu..
wakaka

adios

5 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete