Monday, July 8, 2013

Ini leader Red bean Army ? Macam ni punya cun gua pun nak join da club

Inilah gadis manis yang selama ini mengaku dirinya sebagai leader Red Bean Army. Beliau telah turut sama menghadiri program santai blogger dan facebockers pro PR semalam.

Apa lagi, yang sebok-sebok nak siasat Red Bean Army tu sila la pergi ke laman FB minah cun ni.
Id FB nya ialah Wong Mei Chew.

Pergilah tengok kot-kot ada unsur-unsur yang boleh diguna pakai untuk mengaitkan DAP dengan Red Bean Army.

Gua sendiri kompius budak ni melayu ke cina. Rupa memang macam cina 100%. Tapi dalam Fbnya semua tulisan diaberbahasa melayu (bahasa pasar)

Setelah menmbaca FBnya kita akan sedar bahawa gadis ini hanyalah berkias. Mempersenda tuduhan kewujudan Red Bean Army.





adios

2 comments: