Sunday, May 5, 2013

Peristiwa berdarah 4.5.2013- Gambar Penyokong PR yang dipukul dan ditetak..... AyuhH para sahabat "Kita AJARRR Bangla Nasional di peti undi hari ini"

kredit gambar Aisyah Sofia
Ini adalah sebahagian daripada beberapa siri gambar yang menunjukkan keganasan yang dilakukan oleh perti lawan terhadap petugas dan penyokong Pakatan Rakyat semalam.

Gerakkan minda anda berfikir siapa pemimpin yang membenarkan keganasan ini berlaku. Sebagai pemimpin dia septutnya menggalakkan anak-anak buahnya menunjukkan contoh yang baik bukan menjadi penjenayah seperti ini.

 Undilah Pakatan Rakyat

Kredit gambar cybertrooper
kredit gambar SINI

kredit gambar DPP
kredit gambar Lie Gj Penang
kredit gambar Huzir Sulaiman

Ini adalah video samseng I loVe PM yang menyerang penyokong PR di IpohKepada semua pengundi budiman. Biarlah mereka dengan cara mereka. Mengapa mereka begitu berani melakukan semua jenayah tersebut? Pastinya ada satu kuasa besar di belakang mereka.

Penjenayah semulajadi tidak melakukan jenayah secara terang-terangan tetapi secara berselindung tetapi lihatlah penjenayah dalam video ini. Wajah mereka dirakam sebagai bukti jenayah mereka, Namun mereka sedikit pun tidak berasa takut atau malu ... mengapa?

Ayuh para sahabat kita musnahkan semua penjenayah terancang ini melalui peti undi. Terjemahkan kebencian anda kepada keganasan dan jenayah dalam bentuk undi.

Hari ini penentu masa depan kita sama ada terus menjadi hamba atau merdeka secara hakiki

UNDILAH PAKATAN RAKYAT


Ceramah Grand Finale Anwar, Izzah dan Kelana Jaya - PR rai kemenangan awaladios

No comments:

Post a Comment