Monday, September 16, 2013

Gadis melayu putus puting tetek dirogol bangla haramjadah..

Inilah bangla idaman wanita... wakaka
Matlamat utama gua dalam entry kali ini ialah untuk mengingatkan semua kepada kemungkaran yang bangla lakukan di negara kita.

Pada Tahun 1997 sekumpulan 4 hingga 5 orang bangla telah merogol seorang gadis melayu di meru klang sehingga putus puting buah dadanya dan meninggal dunia.

Pada tahun berikutnya bangla telah merogol seorang pelajar UITM di dalam tandas wanita di Kompleks PKNS Shah Alam sehingga menyebabkan Pelajar UITM mengamuk dan memburu bangla di sekitar Shah Alam.

Dan yang paling mengharukan ialah pergaduhan besar-besaran antara melayu Johor dengan Bangla kerana bangla telah mencabul seorang anak gadis melayu... tahun berapa gua tak ingat.

(Gua percaya ramai masih ingat ketiga-tiga kes tersebut kerana telah disiar dalam suratkhabar dan berita tv)

Kepada melayu yang merelakan kemasukan bangla ke negara ini atas dasar parti politik, harus berfikir semula. Bangla bukanlah satu bangsa yang baik. Mereka mengaku Islam tetapi mereka sering dilihat minum arak di tempat terbuka di Shah Alam. 
Lahanat .. tu pun masih mengaku Islam
Melayu wajib melawan mereka dengan memberi undi kepada Pakatan Rakyat. Bangla memalukan Islam. Kalau ada peluang kita hantar mereka pulang atau kurung di penjara.

Lihat siapa import bangla ke negara kita. Nak tanya brader-brader askar dan polis... Tak bengang ke tengok bangla naik kapalterbang dan khabarnya dapat duit RM3k cash!! BR1M pula rakyat Malaysia dapat RM500 X 2 sahaja... 

BN bela rakyat????? wakaka.. ... fikir semula bro BN bela siapa?


Lihat video ini nilai sendiri siapa bawa bangla masuk ke Malaysia.
Gua tak berani nak kata mereka pengundi hantu tetapi mereka tetap banglasumber video JKK fan club

sumber SINI

Mahukah anda mendengar berita gadis-gadis kita menjadi mangsa nafsu serakah Bangla?
Hindari bangla dalam hidup kita. Nyahkan bangla!!!!!!

SATU UNDI UNTUK BN BERMAKNA SOKONG BANGLA NASIONAL 
Baca keraguan orang kuat PAS Selangor di bawahadios

No comments:

Post a Comment