Sunday, May 5, 2013

Ceramah Grand Finale Anwar, Izzah dan Kelana Jaya - PR rai kemenangan awal


kredit gambar SINI
Macai Umno sering dakwa, yg ramai pergi ceramah PR di Selangor tu ialah orang luar negeri, khususnya Kelantan/Tganu/etc...

Nah, hamik mu sutir ni!...ceramah grand final PR @ Stadium MBPJ, Kelana Jaya tadi dihadiri puluhan ribu rakyat Selangor..semua pengundi di negeri lain sudah pulang ke negeri sendiri utk mengundi...so, apa lagi alasan macai umno nk nafikan kali ni?...jawab la..

kredit gambar Kee Thuan Chye
Kredit gambar keadilandaily
Kredit gambar ABU
kredit gambar SINI
Lebih 30,000 penyokong di Kepayang Ipoh Perak
Dataran Merdeka Kuala Lumpur

 Berikut adalah suasana di seluruh negara kredit kepada sdr cananglahnie


Full house di Segamat. 'Selepas mengundi awal, jangan balik dulu; jadi pemerhati kepada warga asing yang akan turun mengundi. Dan selepas menang, jangan berarak, kerana ada pihak akan ambil kesempatan.' - Dr Chua Jui Meng, calon parlimen Segamat untuk PR.

SAMBUTAN RAKYAT TERHADAP PR DI BENTONG MALAM NI....SEBELUM PRU ESOK

: Belumpun PRU13, Rakyat Lembah Pantai Jelmakan Nurul Izzah Sebagai Bakal MP Mereka Menjelang Hari Pengundian Hari Ini... Puluhan Ribu Rakyat Lembah Pantai Hadir Ceramah Nurul Izzah. Ini Kalilah!!!

Thousands turn up in Kota Raja,Klang for Pakatan Rakyat ceramah.Stunning Kuching crowd! time to changes gov.

Di Cheras malam tadi  tadi TV3 syaitan kata 2ribu rakyat bdr tun razak keluar PKR masuk UMNO, tapi tgok 20 org pn xsampai. yang pelik tu, apa yang puak2 dia buat semua betul, mcm malaikat laa puak2 dia ne. pe pn tahniah warga cheras. esok bgn awl, siapkan diri, pergi mengundi. bagi yang bergama islam, selepas solat subuh, buat solat hajat mohon pada allah sekalian alam untuk memenangkan islam. takbirrrr, ini kali lahhhh.. refomasi
Anak Muda Takluki Dataran Merdeka. sumber SINI


Anwar Ibrahim di Permatang Pauh

No comments:

Post a Comment