Monday, April 15, 2013

Nurul Izzah lebih 'HOT' daripada bapanya... saksikan betapa 'HOT'nya si dia






Gambarr-gambar ini dirakam malam tadi 13. April 2013. Ketika bapanya TS ANwar Ibrahim memberi penerangan kepada rakyat di Kuala Pilah, Nurul Izzah memainkan peranan di Bangsar demi memperjuangkan keadilan terhadap semua golongan rakyat berasaskan kepada perlembagaan.

Siapa berani sahkan YB Nurul Izzah Anwar , Naib Presiden PKR sudah ditolak rakyat Lembah Pantai sepertimana yang dicanangkan satu dunia oleh para pemimpin UMNO terutamanya Raja Nong Chik dan Shahrizat Jalil?

Bukan nak mendabik dada bercakap besar....Kalau dilihat pada rakaman gambar bukan saja Nurul Izzah bakal berjaya mempertahankan kerusi parlimen P121 Lembah Pantai tetapi akan menambahkan lagi majoriti diperolehinya pada PRU 12 lalu.

Rakaman gambar ini adalah pemandangan di Ceramah YB Nurul Izzah malam ini di Jalan Lengkok Abdullah, Bangsar, Kuala Lumpur yang terletak dalam kawasan Parlimen P121 Lembah Pantai.

Yang pasti Raja Nong Chik tidak senang duduk diam dibuatnya.. Politikus  yang pernah digelar budak hingusan oleh Shahrizat Jalil pada tahun 2008 kini semakin dewasa berpolitik dan semakin melonjak sokongan rakyat terhadap dirinya.- oleh omakkau

Bapa beliau juga tidak kalah.... lihat pula sambutan terhadap DS Anwar di Kuala Pilah malam tadi juga

10 ribu rai TS Anwar Ibrahim di Kuala Pilah... 13.April 2013. 


adios

No comments:

Post a Comment