Saturday, April 27, 2013

100 ahli umno sambut TGNA di Putrajaya dengan borang keahlian PAS


Seratus orang ahli umno menyerahkan borang keahlian menyertai PAS kepada Tuan Guru Nik Aziz di majlis ceramah pilihanraya di precint 3 Putrajaya malam tadi.

Peristiwa manis itu memberi gambaran lebih buruk kepada umno bn yang selama ini telah ditunjukkan jalan keluar dari Putrajaya melalui sambutan puluhan ribu pengundi di setiap ceramah Husam Musa di sana.

Husam 'the perfect stranger' berjaya menawan sekurang-kurangnya  70% wagra Putrajaya yang terdiri daripada para penjawat awam.

Kehadiran TGNA sejak solat Jumaat semalam mendapat sambutan luar biasa daripada penduduk. Ketika di Masjid Besi orang ramai mengerumuni TGNA yang belum pun selesai solat sunat selepas Jumaat.

Peristiwa itu menyebabkan ramai terpaksa melindungi TGNA yang masih bersolat agar tidak berlaku sebarang kejadian yang tidak diingini. Selesai solat TGNA terus diarak sebagai pemimpin yang dihormati. Ribuan mengiringi beliau dari kiri, kanan depan dan belakang menyebabkan TGNA seolah-olah terkepung.

saksikan video menarik hari ini

video - ceramah Husam dan TGNA di Putrajaya 26.4.2013


Kredit gambar di Masjid Besi kepada semua facebooker dan cybertrooper Pakatan Rakyat

Selesai solat sunat, TGNA terus diarak sebagai pemimpin yang dihormati. Ribuan mengiringi beliau dari kiri, kanan depan dan belakang menyebabkan TGNA seolah-olah terkepung.


DI bawah pula adalah suasana ceramah Pakatan Rakyat yang menampilkan TGNA bersama Husam Musa di Putrajaya malam tadi. Kredit semua gambar ceramah kepada Keris Mas Sejati

Majlis ceramah malam tadi diakhiri dengan doa yang dibaca oleh Tuan Guru Dato Nik Abdul Aziz Nik Mat. Alhamdulillah. Ia bermula dengan baik, ia berakhir dengan baik. Subhanallah...Ampunilah dosa kami. Kurniakanlah kemenangan kepada kami

Ini adalah video yang dirakam di Masjid Besi, Putrajayavideo - ceramah Husam dan TGNA di Putrajaya 26.4.2013

Kemunculan gambar Nurul Izzah bersama Vivian undang fitnahUndilah PAS dan PKR
untuk Malaysia yang lebih baik

adios

No comments:

Post a Comment