Tuesday, March 19, 2013

real punya PANAS!!! Zul Kulim, Perkasa dan Tibai dikepong di Guar Perahu... video inside

Keghairahan Zul Kulim menunjukkan keangkuhannya dengan menggunakan sekolah (Dewan Besar SMK Guar Perahu) sebagai tempat ceramah dan berpolitik telah membangkitkan kemarahan penduduk setempat. Para penduduk keluar beramai-ramai dan mengepung sekolah tersebut sehingga puak-puak perkasa dan tibai tidak berani keluar dari perkarangan sekolah terbabit.

Seorang anggota AMK dikhabarkan telah menendang speaker yang digunakan dalam ceramah tersebut ketika Zul Kulim sedang berapi-api menghina dan mencaci Anwar Ibrahim.

Mereka turut dikhabarkan mengedarkan risalah fitnah diiringi dengan ucapan Zul Kulim.

"Modalnya seperti biasa tak lain tak bukan memburuk-burukkan DSAI. Tapi kali ini dia silap tempat. Katak kurap sepertinya cuba masuk ke kandang harimau.

Setiap patah perkataan yang diucapkannya disahut dengan laungan "Takbir" dan "Reformasi" oleh penduduk yang rata-ratanya penyokong kuat PR. Tak sempat habis dia berucap penduduk yang hilang sabar mendesak dia berhenti...Kepungan dan pekikan orang ramai mengiringi berambusnya sang katak UMNGOK ini.

Lebih memnambah kemarahan penduduk ialah UMNGOK menggunakan Dewan Besar SMK Guar Perahu.. Asal BN semua boleh... tapi kali ini boleh lingkup. Diberitakan juga polis telah menangkap  seorang menyokong Pakatan Rakyat, punduduk kampung tidak mahu berganjak dari mengepong zul dan pengikutnya selagi pemuda itu tidak dibebaskan...difahamkan 3 lori fru dikerah ke tempat kejadian seawal majlis bermula." dipetik daripada SINI

Sekitar Sekolah Menengah Guar Perahu

Tunggu di luar sekolah

Suasana dalam dewan SMK Guar Perahu
Yang menunggu di luar lebih ramai dari yang di dalam. Jam 1 pagi masih tak berganjak


Inilah jumlah sebenar pengunjung program Zul Kulim

Saksikan video iniLawak sikit.. wakaka

Nak tahu apa kata utusan baca SINI... 

Agak-agak terkucil air kencing si Zul Kulim tak?
wakaka.

adios

No comments:

Post a Comment