Tuesday, March 26, 2013

Guan Eng dan Khalid Ibrahim dijangka saman papagomo

mengikut sumber maklumat yang terdapat pada erapasca, setelah mengambil kira siri pendedahan erapasca kepada orang ramai mengenai wajah sebenar papagomo berserta dengan segala bukti yang ada pada erapasca, yang mana husam musa telah membuat semakan saman semula kerana bukti yang erapasca dedahkan.

Lim Guan Eng bakal menyaman papagomo a.k.a wan azri wan deris sebanyak RM 50 juta kerana menfitnah dirinya dan juga anak lelakinya, erapasca diberitahu, selama ini tiadanya bukti kukuh untuk menyokong hujah, yang menyebabkan papagomo banyak terlepas saman saman maut dari pemimpin Pakatan Rakyat.

tetapi dengan sebelas siri pendedahan bukti dan fakta dari tim era pasca ini, insyaallah akan lebih mudahlah kerja kerja peguam peguam plantif untuk segera mewritkan saman ke atas mahluk perosak agama, bangsa dan negara itu.

di khabarkan juga, khalid ibrahim, menteri besar selangor, dan yb batu tiga selangor bakal menyaman papagomo a.k.a wan azri sebanyak RM 20 juta seorang.

berikut siri pendedahan telus mulus tanpa protokol dari erapasca.. ianya juga boleh di jadikan sumber rujukan. Siri Satu, Siri Kedua, Siri Ketiga, Siri Keempat, Siri Kelima, Siri Keenam, Siri Ketujuh, Siri Kelapan, Siri Kesembilan, Siri Kesepuluh, Siri Kesebelas

adios

No comments:

Post a Comment