Tuesday, March 19, 2013

Gambar Ulangtahun DAP ke 47 di Sutera Mall, Skudai. tambah gigil umno..

Seperti dijangka, YB Lim Kit Siang diumum sebagai calon DAP bagi kerusi Parlimen Gelang Patah. Ironinya, Ketua Umum PKR, Dato' Seri Anwar Ibrahim sendiri umumkan pencalonan Lim Kit Siang bertanding untuk Parlimen Gelang Patah.

Saya optimis, kehadiran Lim Kit Siang akan menaikkan rating sokongan khususnya pengundi cina pada tahap 80%!

Ini bermakna, Pakatan Rakyat berpotensi menang 15 kerusi Parlimen dan 34 Dewan Undangan Negeri Johor. Orang melayu tidak rugi apa-apa dengan peningkatan sokongan kaum cina. Menteri Besar tetap orang melayu dan barisan Exco Kerajaan Negeri sebahagian besarnya adalah melayu.

PAS akan ganti Umno di Johor untuk jaga orang melayu. Bahkan, PAS akan buat lebih baik untuk orang melayu dan rakyat pada keseluruhannya.

Lupakanlah Umno, dan tinggalkanlah pemimpinnya yang korup dan salahguna kuasa.

Khusus untuk warga Felda, jika Pakatan Rakyat menguasai Putrajaya dan Nusajaya; adakah anda mahu kekal jadi pembangkang di Johor?

Adakah warga Felda masih kekal setia dengan pemimpin yang merompak hak rakyat?

Disaat sebahagian besar orang Johor di bandar dan pinggir bandar sedang bersama dengan mood perubahan, jangan berlengah lagi...

Dianggarkan 30 ribu -50 ribu hadirin berbagai kaum  hadir dalam
Majlis Ulangtahun DAP ke 47 malam ini di Sutera Mall, Skudai.
Jangan percaya dengan propaganda dan cerita karut kononnya hak melayu akan hilang, Cina akan kuasai Johor, PAS kuda tunggangan DAP dan sebagainya.

Sebenarnya, yang hilang kuasa dan kedudukan ialah pemimpin Umno yang rasuah dan menyeleweng hak rakyat. Pemimpin ini yg mesti dinyahkan!

Jom orang Johor, buat perubahan besar-besaran kali ini. Kuburkan BN bersama keangkuhan pemimpinnya!

adios

No comments:

Post a Comment