Thursday, March 28, 2013

Angie Vu Ha Deejay paling seksi di Singapura - Vietnam mali wo!

Angie Vu Ha berasal dari Vietnam menceburi bidang modeling di Singapura selepas gagal dalam pelajaran di Universiri Vietnam dan terpaksa memalsukan tandatangan bapanya untuk berhenti belajar di universiti tersebut.

Angie memulakan kerjaya sebagai Deejay pada 2010. Kini dia sering kelihatan di kelab-kelab terkemuka seperti Avalon, Indochine dan Attica.

Popularitinya mendadak naik kerana keupayaan melaksanakan tugas sebagai deejay yang cekap dan penampilan seksinya setiap kali mengendali majlis.

Angia Vu Ha bukan sekadar seksi di konti tetapi turut melebarkan sayapnya dengan memperaga diri sebagai cover majalah playboy edisi Oktober 2012 untuk mempromosi dirinya ke arah populariti yang melangkaui deejay-deejay seksi lain di Singapore. Angie Vu Ha memiliki sebuah laman web sendiri angievuha.com yang memaparkan gambar-gambar dan aktivitinya dalam dunia deejay dan modeling.

Keseksiannya membuatkan dia sangat diminati ramai lelaki hidung belang. Angie mengaku pernah mendamping jutawan dan billioaire. Walau bagaimanapun Angie memilih untuk mendampingi rapat lelaki yang lebih tua yang menghargai dirinya dan membuatkan dirinya berasa muda selalu. Angie kini rapat dengan seorang lelaki keturunan Perancis warganegara Swiss.

“Men’s admiration makes me feel happy and lucky because it means I am still pretty enough that they desire me. The more the better. When I’m 35 or 40 and men don’t ask me out to nice restaurants any more, that’s when I will get upset.”

Gambar asal yang disiar oleh yahoo.

adios

No comments:

Post a Comment