Thursday, January 24, 2013

Norish Karman diberitakan rampas suami rakan

Baru sahaja reda daripada kontroversi yang membabitkan status anak keempatnya, Muhammad Haq Lutfie Alexander, kini timbul pula kisah baru yang mendakwa Norish Karman cuba menggoda suami orang.

BACA: Norish Karman mengaku lahir anak luar nikah

Munurut laporan dari Berita Harian, segalanya bermula apabila Norish yang ingin menyembunyikan kelahiran anak keempatnya itu telah berpantang di rumah seorang kenalan pada September lalu bagi mengelak daripada diketahui umum.

Namun niat baik kenalannya yang menjaga aktres "Spa Q" sepanjang berpantang dibalas dengan merampas suaminya dan menghancurkan rumah tangga yang dibina.

Pasangan suami isteri itu didakwa telah berpisah kerana si suami ingin meneruskan hidup bersama Norish dan mereka dikhabarkan semakin intim bersama.
..............................
Apalah yang dipandang oleh sang suami terhadap Norish Karman sehingga sanggup meninggalkan isteri untuk bersama aktres itu. Norish karman bukanlah seorang wanita yang masih muda dan kecantikan pun sudah luntur bersama usianya. Ni la yang dikatakan orang "bila hati sudah suka...semua indah saja." wakaka

Kat atas tu gambar lama dan bermekap.. cuba tengok gambar kat sebelah ni...

Agak-agak berapa umur dia sekarang?

Besar belanja menanggung anak seramai empat orang ni beb!  Kalau kaya macam Datuk K ok la...

adiosNo comments:

Post a Comment