Monday, January 28, 2013

"Kami sama-sama suka dan Rozita balas CINTA saya" Najib Razak**

Berita yang paling dibenci oleh seorang isteri adalah perihal suaminya bercinta atau berkahwin dengan wanita lain. Hancur luluh hati mereka apabila suami yang disayangi didapati mencurah cinta kepada wanita lain.

Apatah lagi jika wanita itu seorang artis atau aktres jelita yang menjadi kegilaan ramai lelaki termasuk suami tua tak sedar diri. Rozita Che Wan bukan calang-calang cantik. Dia adalah kegilaan ramai lelaki berpangkat Datuk

Berita panas hari ini 27.1.2013 disiarkan di Metro Ahad muka surat S21 ruangan selebriti. Metro Ahad menyiarkan pengakuan 'Najib Razak' yang mendakwa beliau sama-sama suka dengan pelakon Rozita Che Wan.

Sebanarnya, seorang penulis ruangan hiburan Metro Ahad telah membuat kesilapan dengan menulis nama Najib Razak sedangkan nama yang sepatutnya ditulis ialah Zain Saidin.

Kesilapan ini telah membuatkan gambar di bawah disebar meluas di Facebook dan mendapat pelbagai reaksi. Ada yang mengatakannya sebagai cubaan mengaitkan Najib dengan Rozita Che Wan dan tidak kurang juga yang menganggap kesilapan itu berpunca daripada ketaksuban penulis kepada Najib Razak.

Berita ini adalah tentang kesilapan penulis Metro Ahad, namun mampu membuat Kak Mah Cincin melompat sekejap.. terperanjat siottt!. Harap-harap tiada tindakan keterlaluan terhadap penulis yang melakukan kesilapan tersebut.Jika benar Najib bercinta dengan Rozita Che Wan, Apa akan jadi?
wakaka

adios

No comments:

Post a Comment