Saturday, January 4, 2014

CT Nurhaliza dah boleh senyum Abang K dah Ok.... wakaka

2 Jan – Penyanyi nombor satu negara, Datin Sri Dato' Siti Nurhaliza bersyukur ke hadrat Ilahi apabila suaminya, Dato' Sri Khalid Mohamad Jiwa atau mesra dengan panggilan Datuk K semakin pulih berikutan kemalangan yang menimpa beliau pada 13 Disember lalu di Queenstown, New Zealand.

Malah beliau dan Datuk K juga sudah pulang ke tanah air pada 29 Disember lalu selepas ditahan lebih dua minggu di Hospital Southland, Invercargill, New Zealand.

Dalam satu siaran media, Siti memohon agar diberi ruang buatnya dan suami yang kini masih lagi mendapatkan rawatan susulan dan menjalani fisioterapi di atas kecederaan tangan yang dialami.
Doktor kepada Datuk K juga turut menasihatkannya agar berehat dan juga menghadkan kehadiran tetamu yang melawat hanya di kalangan keluarga terdekat sahaja.

Sebelum ini anak ketiga Datuk K, Mohd Asyraf memberitahu di laman Twitter bahawa ayahnya mungkin memerlukan tempoh dua bulan untuk pulih seperti sediakala.

Siti turut memohon maaf apabila terpaksa menolak permintaan media dan pihak lain yang ingin mendapatkan kenyataan secara langsung daripadanya tentang situasi sebenar suaminya itu.

Pada 13 Disember lalu, Datuk K telah patah bahu kiri serta mengalami kecederaan di tangan dan kaki akibat kemalangan yang melibatkan motosikalnya.

Berikutan kemalangan tersebut, Siti yang sepatutnya mengadakan konsert di Banjarmasin, Indonesia terpaksa membatalkan persembahannya dan berlepas ke New Zealand untuk berada di samping suaminya.


Empat Aktres 'Hot' Bollywood Yang Kini Berambut Pendek


adios

No comments:

Post a Comment