Wednesday, December 26, 2012

Nama Coca Cola berasal daripada tulisan arab bermaksud "Tiada Muhammad Tiada Mekah"

Gambar tersebut diedit daripada blog truthseeeker44 . Di dalam blog terdapat banyak maklumat meyakinkan tentang kewujudan freemason , ritual aneh freemason yang berkaitan dengan peredaran matahari, planet dan bintang. Di blog itu juga digambarkan bahawa Qlimpik 2012 adalah upacara besar perlaksanaan misi setan freemason dan zionis di muka bumi.

Berbalik kepada 'Tiada Muhammad, Tiada Mekah'

Tafsirannya boleh dibuat dengan dua cara. Pertama frasa itu membawa maksud Mekah tidak wujud jika tiada Muhammad. Mekah tidak akan menjadi tanah suci dan menjadi lokasi impian manusia pada hari ini.
Tafsiran kedua adalah menyentuh soal aqidah. "Tiada Muhammad, Tiada Mekah" membawa maksud kedua-duanya tiada. Apabila kita mengakuinya maka gugurlah iman iaitu kewajipan percaya kepada rasul-rasul. Tiada Muhammad juga membawa maksud tiada agama Islam kerana Islam dibawa oleh Muhammad sebagai pesuruh Allah. Selebihnya fikir sendiri... hihi!

Sama ada ianya terancang atau kebetulan bukan persoalan. Yang pasti ialah keperluan untuk kita terus memboikot coca cola. Jangan ikut kata ulama umno. Dia tersasul agaknya... wakaka

Lihat sahaja maskot olimpik 2012 ini
dajjal?

The 11th book of the Bible is 1Kings, and chapter 2 records the death of King David and King Solomon becomes King. Solomon's reign is known as Israel's Golden Age! Link 
It was Solomon who built the first Temple in Jerusalem, destroyed on August 4 585/586. The two pillars in Masonery which form an "11", one is Jachin and represents David, the other is Boaz and represents Solomon.


Mengapa symbol setan Firaun jadi kebanggaan
Bagi gua Penulis blog itu ada banyak asas untuk menulis sedemikian. Sila ke sana jika anda seorang peminat misteri freemason, zionis dan kaitannya dengan dajjal. """penulis blog itu seorang yang tidak mempercayai tuhan"""

entry sebelum ini

Giliran Khalid Ibrahim Aibkan BN di Selangor


Perkasa Bawa Batu Nisan ke Pejabat MAIPP adios

No comments:

Post a Comment