Wednesday, December 5, 2012

Indera Mengamukkk!!!

Inilah Amukan Mat Indera
MARI KENALI KEPALA SAMSENG UMNO GOMBAK BERSTATUS DATUK !

Ini lah dia KEPALA SAMSENG UMNO BAHAGIAN GOMBAK berstatus DATUK dari KETURUNAN MAHAGURU SILAT LINCAH iaitu DATUK HJ OMAR DIN BIN MAUJU yang juga TERKENAL dengan SAMSENG DIZAMAN MUDA beliau... bak kata perpatah Melayu "BAPAK BOREK ANAK RINTIK atau pun BAPAK KENCING BERDIRI ANAK KENCING BERLARI"... dan malam tadi perpatah Melayu tersebut telah DIBENARKAN oleh Ketua Pemuda Umno Bahagian Gombak merangkap EXCO PEMUDA UMNO MALAYSIA... yang juga anak kepada MAHAGURU SILAT LINCAH yang bernama Datuk Megat Dzulkarnain bin Datuk Hj Omar Din dengan membuat PROVOKASI sehingga MENCEDERAKAN beberapa Orang Awam yang menghadiri CERAMAH JELAJAH MERDEKA RAKYAT yang diadakan di Daerah Gombak.

Kalau mengikut CERITA tentang MAHAGURU SILAT LINCAH HAJI OMAR DIN ini beb... beliau pernah dibuang DAERAH kerana PERANGAI SAMSENG beliau... ada juga yang mengatakan kerana beliau MELAWAN ARUS dan TIDAK SEBULU dengan TUN MADEY... yang mana satu cerita yang betul gua tak dapat PASTIKAN... namun yang PASTI beliau memang SAMSENG dan pernah dikenakan HUKUMAN BUANG DAERAH... dan mungkin atas SIFAT beliau yang SAMSENG ianya telah DIWARIS pula oleh ANAK beliau yang bernama Datuk Megat Dzulkarnain ini... pada gua beb sifat SAMSENG memang PATUT ada pada KETURUNAN MAHAGURU SILAT... tetapi biarlah sifat samseng tersebut BERTEMPAT beb... selaras dengan sifat Orang Melayu yang dikatakan ISLAM oleh Umno HARAMJADAH... kah kah kah !.

Ini memandangkan lagi beliau adalah salah seorang dari kepada KEPIMPINAN PEMUDA UMNO MALAYSIA yang akan MEWARISI KEPIMPINAN UMNO MALAYSIA yang akan datang sekiranya Kepimpinan yang ada sekarang BERSARA sama ada tidak lagi terpilih atau pun menemui AJAL mereka... apakah ini yang DIHARAPKAN oleh RAKYAT sama ada ISI PERUT UMNO mahu pun yang diluar Umno... kalau ini lah orang yang akan mewarisi Kepimpinan Umno dan seterusnya NEGARA MALAYSIA jawap nya HANCUSSSSSS lah beb... kah kah kah... sayang sekali dengan CITA-CITA BESAR untuk menjadi PEMIMPIN tapi SIKAP dan PERANGAI langsung tidak MENGAMBARKAN tahap PEMIKIRAN PEMIMPIN yang boleh DIHORMATI dan DICONTOHI oleh RAKYAT... kecuali kepada yang berperangai seperti beliau dan keturunan beliau itu gua KALAH lah beb... kah kah kah !.

Sudah lah sifat PENYAMUN... PEROMPAK... PENYAGAK harta Rakyat telah sedia ada dalam Umno... kini ditambah lagi dengan sifat SAMSENG TAHAP HARAMJADAH... apakah ini TRANFORMASI serta slogan DEMOKRASI TERBAIK yang DILAUNG-LAUNGKAN oleh Pemimpin WASSATIYAH Dato' Seri Hj Najib (DSHN)... yang konon nya ahli Umno adalah BERSIFAT ISLAMIK... kah kah kah... sebab itu jalan TERBAIKNYA ialah KUBURKAN TERUS UMNO/BN dari PERSADA POLITIK NEGARA demi memastikan KESELAMATAN RAKYAT TERJAMIN dari samseng tahap haramjadah sebegini... oleh itu do'a yang DIBACAKAN oleh PAS walaupun dikatakan KURANG ADAP namun rasanya masih DIBOLEHKAN untuk Umno/Bn yang penuh dengan sifat-sifat HARAMJADAH... kah kah kah !. -  dicopy dari blog inderasipejuang

No comments:

Post a Comment