Friday, December 21, 2012

Benarkah penulis buku 'haram' ini adalah ahli Majlis syura

Kuala Lumpur - by @tiewnama
ulama muda mazhab ahlul punnah wal ranah umno iaitu fathul bari menuduh Dr. Yusuf Qaradhawi melontarkan provokasi kepada rakyat mesir kerana Dr. Yusuf Qaradhawi berada di Qatar bukannya di Mesir tanpa meneliti sebab Dr Yusuf Qaradhawi berada di sana.

Tahukah anda bahawa beliau berada di Qatar kerana tidak dibenarkan masuk ke Mesir oleh pemerintah firaun terdahulu iaitu Hosni Mubarak.

sayembara dari itu ulama-ulama muda ini telah menfatwakan bahawa:

tiada jihad di palestine dan boikot zionis adalah satu kebodohan - ulama umno.
Amalan Bertakbir Menyalahi Sunnah - ulama umno
Ikhwan Muslimin Sesat- ulama umno
Yusuf Qaradhawi Sesat dan Khawarij - ulama umno.

Akhirnya barulah terbongkar rupa rupanya selama ini ulama muda umno atau ILMU mempunyai seorang ahli Majlis Syura yang diisytiharkan sesat oleh JAKIM apabila buku buku tulisannya diharamkan sejak 2003 lagi dan namanya adalah Rasul Dahri. Rujuk portal rasmi fatwa Malaysia di SINI dan baca bukti kesesatan dalam bukunya di SINI

Seperti sedia maklum bahawa pemuda pemuda umno yang mempertabalkan diri mereka sendiri sebagai ustaz dan ulama mempunyai seorang ahli majlis syura yang telah difatwakan oleh JAKIM sebagai sesat dan menyesatkan.

BUKU ULAMA UMNO DIHARAMKAN KERANA SESAT AKIDAH!


Rasul Dahri dilahirkan di Singapura pada 27 Mei 1953, merupakan warganegara Singapura, orang sebegini jadi idola dan sumber ulama freemason muda umno? - era pasca

Pernahkah JAKIM menarik balik fatwa ke atas buku-bulu berkenaan?
Adakah individu dalam senarai Ahli Majlis Syura itu dengan penulis buku berkenaan adalah orang sama?

adios

No comments:

Post a Comment