Thursday, November 15, 2012

Ostad Kazim Calon umno DUN Manjoi Perak- Iyo ko?

BERITA TERKINI!!!... SAH! Ostad Kazim calon UMNO DUN Manjoi...

Ustaz Kazim calon ulama yg mirip UMNO akan menentang PAS di DUN Manjoi,dalam Parlimen Tambun. Najib memang nakkan winnable candidate untuk UMNO di PRU yang akan datang..

UMNO percaya boleh menang besar dgn calon2 ulama mereka.....Tungguuuuuu!!! - FB

Oleh kerana gua tak dapat sahkan berita ini, gua harap dapatlah dianggap sebagai khabar angin.

Boleh ke mamat ni mencabar kewibawaan PAS di Manjoi?  Dia ni kalau tak silap gua yang dok menumpang ceramah ustaz Azhar Idrus. Tumpang glamour. Dia pernah menyatakan dalam ceramahnya bahwa dia tidak menyebelahi mana-mana parti. wakaka. (Pandai pusing line ostad ni).

Lu orang ingat tak siapa tulis seperti di bawah tentang Kazim?

Bukan saya yang kata tapi siKazim Elias. Kazim ni spesis mangkok ayun biol. Ada ka patut pencuri Islam yang tak makan babi dikatanya ada Iman. Perompak islam yang tak makan babi boleh masuk Syurga. Tauke Cina yang kena rompak tapi makan babi dihumbankan keNeraka. Adakah dunia ini masih ada Tuhan? Pelik! Entah la kenapa miskinnya siAlim hari ini dari rahmat Allah. Kemanusiaan umat Islam hari ini telah tertanggal. -jayanegara

Kecoh di Facebook menyatakan abang dia ni orang umno. Tak tau pulak sama ada orang kuat atau orang tak kuat dalam umno tu. Letak King Jason jer lawan dia kat situ. Kompom King jason menang.

wakaka
adios

No comments:

Post a Comment