Wednesday, November 7, 2012

Cucu Mat Kilau Sedia Lawan Najib Di Pekan.. wa suka lu

Memandangkan Datuk Zaid Ibrahim dr Kelantan turut tawarkan diri selepas dengar Tuan Guru Hj.Hadi Awang dr Trengganu mahu berlawan Najib di Parlimen Pekan pada PRU-13 ini.

Maka, CMK sbgai ANAK JATI PAHANG dan penerus PERJUANGAN PAHLAWAN MELAYU PAHANG juga terpanggil utk tawarkan diri mewakili PAKTAN RAKYAT utk lawan Najib di Pekan. Najib adalah keturunan Pahlawan Melayu UMNO Pahang (Tun Razak).. maka eloklah lawannya dari pewaris keturunan Pahlawan Melayu Pahang (Mat Kilau). Isu pembangunan dan sejarah sukar di Pekan kerana Najib anak Tun Razak.

Namun antara Tun Razak dan Mat Kilau.. siapakah yg berjuang untuk agama, bangsa dan negara suatu ketika dulu. Maka, biarkan rakyat Pekan keliru utk memilih.. keturunan pejuang Melayu atau keturunan pahlawan Melayu .... Jika ada sokongan, niat akan diteruskan.. Komen dan kritikan amatlah dialu2kan. .. CMK juga dah byk dedahkan isu2 panas di kawasan Pekan selama ini .. pasti DAN jika kalah pun tidak jadi masalah kpd CMK sbb perjuangan rakyat tetap diteruskan ... Jgn korbankan pemimpin tertentu di kawasan FIX DEPOSIT Najib di Pekan... ia merugikan rakyat sebenarnya..

Biarlah KECUNDANG DI TANGAN NAJIB DARI KECUNDANG DI HATI RAKYAT. Lagi pun Hubungan CMK dgn Pakatan Rakyat Pekan juga tidak jadi masalah walau pun kini hanya AKTIVIS BEBAS dan tidak berparti ... huhuhuhuhu..PEDASSSSSSS ....... Salam- sumber

adios

No comments:

Post a Comment