Sunday, October 21, 2012

Supermodel Brazil Alessandra Ambrosio peraga coli Victoria Secret Berharga $ 2.5 juta

Supermodel Brazil Alessandra Ambrosio telah dipilih untuk memperagakan coli fantasia berharga $ 2500000  milik Victoria Secret Fesyen hanya beberapa bulan selepas melahirkan anak. Ibu kepada dua orang anak itu akan memakai pakaian mahal di 'annual holiday TV special' tahun ini.

Wanita berusia 31 tahun itu akan memperaga set yang direka khas untuk Victoria Secret oleh pereka London. Set tersebut terdiri daripada satu coli pushup yang sangat Seksi, dihiasi dengan permata berkilauan yang disemat dengan emas dan tali pinggang. Set seksi tersebut mempunyai kira-kira 5,200 permata.

Ambrosio, jelitawan Victoria Secret menyatakan bahawa dia terkejut dan teruja apabila mengetahui dia telah dipilih untuk memperagakan set bra seksi termahal tersebut selepas tiga minggu melahirkan anak keduanya.

"I just wanted to scream," dia memberitahu majalah. "But I won't lie, I was really worried. I was in total mother mode."

Dia mula berjalan dan melakukan yoga selama dua bulan  diikuti dengan latihan kardio dan Pilates setiap hari untuk mengembalikan susuk tubuh yang menawan dan seksi.

Usahanya tidak sia-sia kerana bentuk tubuhnya kembali seperti yang diharapkan dan dapat memenuhi kehendak kerjayanya sebagai seorang supermodel.


wakaka

adios

No comments:

Post a Comment