Thursday, November 1, 2012

Puting J Lo 'mengintip' Ketika Konsert Di O2 Arena, London

sudah kasi gelap. wakaka
29 Okt – Penyanyi terkenal dan seksi, Jennifer Lopez berdepan saat memalukan apabila bajunya terlondeh sehingga menampakkan payudaranya ketika mengadakan konsert di O2 Arena, London, baru-baru ini.

Dipetik daripada Radar Online, insiden tersebut berlaku ketika J.Lo sedang menari dengan memakai jumpsuit labuci, malangnya secara tiba-tiba dia hampir tergelincir lalu menyebabkan bajunya terlondeh di bahagian depan.

Menyedari payudaranya terdedah, penyanyi yang terkenal dengan lagu seperti "Dance Again" dan "On The Floor" dengan pantas membetulkan bajunya itu dan meneruskan persembahannya seperti tidak ada apa-apa yang berlaku.

Ini bukanlah insiden pertama buat J.Lo kerana sebelum ini perkara yang sama berlaku ketika mengadakan persembahan di Itali dengan pakaian yang hampir sama. O2 Arena, London

Walaubagaimanapun insiden tersebut tidak memberi kesan terhadap persembahan dan sambutan daripada peminat. Malah J.Lo sempat menulis di Twitter dan mengucapkan terima kasih kepada yang hadir.

wakaka. dop sting doh tengok orang tua punya.. tapi apabila disebut artis, ramai orang ingin tahu dan melihat. Nak tengok juga kalu... google la.

Tak lama lagi J Lo akan ke Malaysia.. menggegar ponggong di stadium. Kalau tak ada sesiapa bantah konsert ala sependa performer ini akan menjadi tarikan ramai anak muda... yang tua pun ada sekali kot.

No comments:

Post a Comment