Tuesday, October 9, 2012

Melayu Islam Bacul: 10 Myanmar Rogol Wanita Melayu Bergilir-Gilir Di Malaysia Bukan Di Myanmar

SRSUBANG JAYA: Empat jam menjadi tempoh amat lama dan penuh sengsara bagi seorang wanita apabila dia dirogol bergilir-gilir 10 lelaki warga Myanmar selepas ‘diculik’ ketika menunggu bas untuk ke tempat kerja di Puchong Perdana, di sini.

Dalam kejadian jam 3 petang Sabtu lalu, mangsa wanita tempatan berusia 28 tahun yang menunggu bas bersendirian dihampiri dua lelaki Myanmar yang menaiki sebuah Proton Wira.

Sumber polis berkata, seorang daripada lelaki terbabit mengacukan parang ke arah mangsa sebelum memaksanya masuk dan duduk di kerusi belakang kereta dinaiki mereka.

“Mangsa yang ketakutan dan tidak mampu melawan dibawa ke sebuah rumah flat di kawasan berhampiran dan di situ ada lapan lagi lelaki warga Myanmar menunggu.

“Dua daripada suspek mengikat kaki serta tangan mangsa sebelum seorang demi seorang merogolnya tanpa belas kasihan biarpun mangsa merayu dikasihani,” katanya.


Setelah beribu-ribu umat islam mati dibunuh kejam oleh haramjadah myanmar di negara meraka, Malaysia masih lagi menyimpan myanmar-myanmar yang kejam dan tidak sedar diri. Lebih mengejutkan apabila dikenang kembali kandungan keratan akhbar di atas. "Umno bawa pengundi myanmar untuk menangkan najib." Gila apa melayu mengaku islam ini?

Cakap temberang sana sini dia lah pahlawan, wira dan pejuang melayu islam. Kebodohan mereka dalam isu myanmar dan warga asing lain sangat membimbangkan. Pada 1995 seorang gadis dirogol tiga warga bangladesh di Meru Klang sehingga putus puting teteknya. Namun peristiwa itu tidak cukup untuk mengajar melayu yang memegang dasar negara terhadap pendatang asing ini.

Kini seorang lagi wanita melayu dirogol beramai-ramai. Sepuluh jantan sundal rodok perempuan ini dalam keadaan terikat. Tidakkah terbayang akan betapa siksanya wanita tersebut?

Ini adalah berita yang kedua paling sadis yang gua baca. Yang gua tidak baca dan yang tidak dilaporkan oleh akhbar entah berapa pula bilangannya.

Tolong bijak sikit boleh ke wahai pemimpin melayu!
Tidak terbangkitkah darah jantan luorang apabila wanita melayu diperlakukan sedemikian?
Melayu gred berapa lu?

adios

No comments:

Post a Comment