Sunday, October 28, 2012

Kate Middleton Calon Paling Popular Watak Gadis Bond Akan Datang

Rakyat Britain telah memilih Kate Middleton untuk menjadi jadi dampingan James Bond seterusnya. Undian dibuat oleh MendKind sempena menyambut filem terbaru Bond yang akan mula ditayangkan pada bulan hadapan.

Dalam undian itu rakyat Britain telah memilih Kate sebagai calon yang paling dikehendaki untuk beraksi di sisi Bond. Kate telah mengalahkan sembilan calon lain yang terdiri daripada Rihanna di tempat kedua dan ketiga jatuh kepada Beyonce.

Bintang realiti Kim Kardashian hanya menduduki tempat ke empat manakala model seksi Kelly Brook menduduki tempat ke tujuh.

Turut dicalonkan dalam undian itu ialah penyanyi Cheryl Cole tempat ke lima, Megan Fox tempat ke enam, Jessie J tempat ke lapan,Scarlett Johansson ke sembilan dan supermodel Kate Moss hanya menduduki tempat ke sepuluh.

Persoalannya adakah Putera William akan membenarkan isterinya berlakon dalam filem James Bond sekiranya ada pihak yang menawarkan watak gadis bond kepada kate untuk siri James Bond yang akan datang?

Gadis bond selalunya akan beraksi bogel dan seksi. Adegan ranjang yang memerlukan gadis bond berbogel dengan James Bond adalah daya penarik utama dalam setiap siri James Bond. Mahukah seorang suami yang berpengaruh dan bakal mewarisi tahta Britain membenarkan setiap inci tubuh isterinya dipertonton seluruh dunia?

Jika harapan rakyat Britain ini ditunaikan , orang yang paling beruntung ialah pemegang watak James Bond itu sendiri kerana dapat beraksi bogel diranjang bersama isteri seorang anak raja terkemuka di dunia.-yahoo

wakaka

Kaki skodeng Rakan Curi Gambar PA Di Tandas Komtar

adios

No comments:

Post a Comment