Sunday, October 28, 2012

Kaki Skodeng Rakam Curi Gambar PA Wanita Kencing/Berak Di Tandas Komtar

GEORGE TOWN, 25 Okt - Seorang kaki skodeng berkeliaran mencari mangsa di pejabat pentadbiran Pulau Pinang di Komtar di sini telah merakam gambar penjawat awam wanita di tandas, memaksa kerajaan negeri mengetatkan kawalan keselamatan dan memasang kamera litar tertutup tambahan.

Setiausaha Kerajaan Negeri, Datuk Farizan Darus berkata dua penjawat awam wanita telah melaporkan bahawa mereka melihat tangan memegang kamera di bawah pintu kubikel tandas mereka untuk merakam curi gambar wanita berkenaan di tandas wanita tingkat 30.

"Insiden pertama berlaku kira-kira 10:15 semalam.Beberapa minit selepas itu, seorang lagi pekerja wanita juga perasan akan tangan menggelongsor di bawah pintu dengan kamera dan dia mula menjerit," katanya.

"Wanita itu melaporkan kejadian kepada penyelia beliau dan mereka melakukan carian seluruh tingkat itu tetapi tidak dapat menemui suspek," katanya.

Berikutan siasatan lanjut, Farizan berkata beberapa pekerja telah melaporkan melihat seorang lelaki dan seorang wanita yang bertindak mencurigakan di sepanjang koridor tingkat itu.

Tidak ada kamera CCTV di sepanjang tingkat ini.Farizan berkata mereka akan memasang kamera litar tertutup (CCTV) di tingkat tersebut.

"Kebanyakan tahap di Komtar dilengkapi dengan CCTV kecuali di beberapa termasuk tingkat 30," katanya.-TMI

macam-macam ada
bladigol tu gila sex atau bertujuan mencemar nama baik penjawat awam tertentu.
Dapat tangkap kalu kasi bogel dan rakam gambar bogel dia pulak. Kote dia pasti kecut punya.. wakaka
Sebar di internet- biar dia dan keluarga dia malu. Baru dia tau... 

wakaka

adios

No comments:

Post a Comment