Wednesday, October 17, 2012

Bangkitlah Saudaraku Bangsa Ottoman Turki

Bangunlah wahai warga Turki, Allah telah menjadikan kamu satu bangsa yang berani dalam alam semula jadi dan telah memberikan kamu Islam sebagai agama. Kalian telah mengibarkan Bendera Islam selama berabad-abad di bawah Khalifah Uthmaniyyah, dan anda masih mempunyai peranan untuk untuk Islam dalam hal Kiamat.

Nasionalis Arab telah mengkhianati Khalifah dan Nasionalis Turki telah memansuhkan Khalifah. Nasionalisme adalah MUSUH terbesar Islam.


Nabi Muhammad (saw) berkata:

"Sesiapa yang menggalakkan nasionalisme TIDAK adalah di kalangan kita."

Kita semua mesti bersatu sebagai adik-beradik untuk melawan penyakit ini, dan mengembalikan saat-saat Kemuliaan dan kegemilangan Islam.

Nabi Mohammad (saw) bersabda: "Mahdi akan memasuki Constantinople (Istanbul) dan membuka bandar untuk umat Islam." "Kamu (umat Islam) akan menakluk Constantinople (Istanbul) dan seterusnya Rom sebelum kiamat."

Kemal Ataturk adalah Freemason dan merupakan musuh Islam. Ataturk berkata: 'Keamanan di rumah (tanah air) adalah keamanan di dunia Tetapi orang Islam berkata: Keamanan dalam Islam, adalah keamanan di dunia. Pemimpin masa depan dan Khalifah kita adalah Mahdi dan Issa (Nabi Isa Ibni Mariam) insyaallah. Salam kepada semua saudara dan saudari di Turki juga kepada semua umat Islam di seluruh dunia.

Demi Islam bantulah saudaramu di Syria. Kerana kekuatan dan kekuatan jentera perangmu yang menakjubkan sahaja harapan untuk  menamatkan penderitaan saudara-saudara kita di Syria.

EMPAYAR OTTOMAN


Mengharapkan kebangkitan Turki membela Islam di Timur Tengah

wasalam

No comments:

Post a Comment