Tuesday, September 25, 2012

Pertunjukan Fesyen Separa Telanjang -- Malaysia Negara Islam

Satu Pertunjukan Fesyen Akan diadakan di Kuala Lumpur tidak lama lagi, pada 6 Oktober 2012 di Grand Millenium Kuala Lumpur.

Pertunjukan fesyen adalah lumrah biasa dalam negara Malaysia yang moden. Namun amat dikesalkan pertunjukan fesyen kali ini adalah pertunjjukan yang pada hakikatnya adalah pertunjukan tubuh wanita separa telanjang- Bikini Fashion Show 2012.

Pertunjukan fesyen yang akan diadakan itu bakal menggunakan khidmat 25 orang supermodel antara bangsa yang terkenal. Pertujukan fesyen itu turut disusuli dengan parti di sekitar kolam renang bagi menambahkan lagi 'kick' apabila melihat 25 orang top model berbikini basah. (silap-silap ada yang 'basah' kerana melihat model ini basah, wakaka!)

Tidak ketinggalan pertunjukan tarian. Oleh kerana temanya ialah bikini maka pada jangkaan gua pertunjukan tarian itu juga akan memaparkan wanita-wanita menari dengan hanya berbikini ala Las Vegas gamaknya. Terkangkang sana , terkobak sini..... yeeehaaaa!

Apabila kita kata Malaysia bukan negara Islam , para menteri dengan angkuh bingkas bangun mempertahankan tanggapan nilai mereka terhadap negara tercinta ini. " Malaysia adalah sebuah negara Islam walaupun tidak melaksanakan undang-undang Islam!" pale wotak dia..bangang tahap sundal wa cakap lu. dasar jantan kabaret!!! wakaka

Apabila isu seperti pertunjukan fesyen bikini ini didedah kepada umum dengan pengiklanan yang meluas tiada siapa di kalangan mereka membantah. Baik menteri agama Islam, timbalan menteri agama (yang perasan cun dan muda belia siap cukuq kenin lagi... wakaka), ulama dalam majlis ulama mahupun ulama tersohor umno masa kini Mr Fathul Bari. 

Hassan ALi???? Jangan cerita beb! Dia tengah bermasalah nak cari tempat bertanding. Jati tak ada pengikut.  Yang ada pun cukup untuk main bola 7 sebelah saja.. kesiannnn!!!!! Umno tak akan bagi ruang untuk bertanding atas tiket umno. So..... ? babai jer la hassan Ali. wakaka! Elok la ngadap tiko semayang saja (sejadah) dan taubat. wakaka!

yang ni memang sting tengok bro! wakaka..



Suatu hari nanti jika perkara sebegini tidak dibendung, tidak mustahil pertunjukan seperti di bawah ini pula akan diadakan. Tak payah pakai sependa/bikini, 
sarung tang 'situ' sudah.
Apa nama yang sesuai untuk pertunjukan fesyen seperti di atas?
Gua cadangkan 'Sarung Kote Fashion Show 2020"
Jemput ulama dan menteri jadi model
Kita tengok kote sapa kacuit!!!
wakaka!

adios

No comments:

Post a Comment