Wednesday, September 26, 2012

Nora Danish Kembali 'Dedah Body' Lentik Sedap




Itulah rupa Nora Danish selepas kembali daripada menunaikan umrah di Mekah. Disiarkan oleh Kosmo pada 23 September 2012. Nampaknya Nora tidak dapat bertahan lama memakai hijab. Kehidupan sebagai artis lebih penting daripada terus memakai hijab.

Berapa lamakah Nora memakai hijab selepas kembali daripada menunaikan umrah?

Sebelum menunaikan umrah Nora telah gemparkan Malaysia apabila bergambar berahi dalam sebuah majalah lelaki. Wasukalu telah menyiarkan artikel tersebut beserta gambar-gambar berahi Nora. Namun setelah mengetahui Nora berangkat ke Mekah mengerjakan umrah, gua atas nama kemanusiaan telah 'delete' entry tersebut dengan harapan Nora yang baru akan muncul selepas pulang dari Mekah.Tapi setelah dia bergambar seksi lagi gua kasi 'on' entry tersebut untuk bacaan umum. Nah ini dia.

Sayang, beginilah kesudahan cara hidup Nora.. Kini Nora terus bergambar seksi dan memberahikan.

Sebelum itu pada 24 Ogos 2010 sebuah website telah menyiarkan artikel bertajuk 'Nora Danish Lentik Sedap'

Gua Kasi Paste dia punya Copy 

Yo guys! Tadik bace kat Harian Metro, tajuk die agak best jugak’lah iaitu “Lentik Nora asli”. Nora mane lagi, takkan la Nora yang nyanyi “Di Persimpangan Dilema” yang dah bertudung tu oi. Agak kurang paham dengan tajuk dan isi kandungan yang dikeluarkan tu. Mane taknya. Ni I nak nge’paste’ sket ayat die.

Kehadirannya pada suatu majlis pelancaran produk baru-baru ini menarik perhatian ramai dengan tubuh yang lentik dan mengiurkan.

Ha nampak tak I bold‘kan perkataan mengiurkan? Hahaha! Ada lagi ayat-ayat berbaur lucah

Biarpun ringkas dengan gaun ketat paras lutut serta berjaket, itu sudah cukup menyerlahkan bentuk tubuhnya.

I rase editor kolum tu lesbian kowt. Hahaha! Ni pulak nge’paste’ jawab Nora Danish mengenai badannya yang mengiurkan sekarang.

Semua ini ‘ori’ atau asli. Dulu badan saya tidak seperti ini, tetapi selepas beranak saya mengalami sedikit penambahan berat badan selain naik pada bahagian dada dan pinggul. – Jawab si janda comel, Nora Danish.

Hurm, agak-agak uols lah boleh jangka tak dalam beberapa hari ni nanti keluar artikel mengenai Fasha Sanda pulak. Tajuk “Ku punya lentik lebih ori hanya untukmu Jejai“. Tapi I admit, Nora nampak lebih lentik sekarang yek.

Berdasarkan dua berita yang dipaparkan, Nora memang sama sahaja dari dulu hingga kini. Sanggup bergambar dengan memakai pakaian menjolok mata. Yang membuatkan gua rasa sedikit terkilan ialah gambar terbaru yang disiarkan oleh Kosmo seperti di atas. Gambar-gambar itu dirakam setelah Nora menunaikan umrah. Tak sampai setahun tunaikan umrah Nora sudah berperangai macam dulu.

Benarkah unsur 'erotis' tidak dapat dipisahkan dengan seni?

Umrah bagi sesetengah artis dan insan popular hanyalah tempat untuk melancong dan mendapatkan publisiti.

Apa komen Fathul Bari? Tak mau nasihat ke, keluar fatwa ke?

wakaka

adios

No comments:

Post a Comment