Wednesday, September 19, 2012

Kondom Anti Rogol Kini Tercipta


Peranti, dikenali sebagai The Rape-aXe, adalah sarung getah yang tertanam dengan aci tajam menghadap barbs mikroskopik yang boleh dipakai oleh seorang wanita dalam vaginanya seperti tampon.

Jika penyerang cuba merogol faraj, zakar mereka akan memasuki sarung getah dan zakarnya akan pada duri-duri kondom, menyebabkan kesakitan semasa menarik zakar keluar dari faraj dan matlamat penting ialah memberi masa kepada mangsa untuk melarikan diri daripada penyerang.

Kondom tersebut akan kekal melekat pada zakar penyerang ketika dia menarik zakarnya daripada faraj dan hanya boleh dibuang melalui pembedahan polis. Peranti ini boleh membantu dalam mengenalpasti penyerang dan bukti pendakwaan ke atas perogol.

Masalahnya ialah bagi mereka yang masih perawan dan mahu mengekalkan keperawanan mereka. Malau kondom ini dimasukkan ke dalam faraj bermakna si gadis telah menceroboh selaput daranya sendiri.-sumber

Bayangkan jika isteri anda terlupa menanggalkan kondom ini sebelum berasmara dengan anda, Apa akan terjadi? Semoga penjualan kondom ini dilarang di Malaysia kerana boleh mendatangkan implikasi buruk kepada lelaki terutama lelaki yang beristeri lebih dari satu. Isteri yang marah kerana dimadukan boleh menganiaya suami dengan peranti ini.


adios

No comments:

Post a Comment