Sunday, September 9, 2012

Julia Perez Tayang Tatoo Hina Islam Paris Hilton Pula Peluk Islam


JAKARTA – Julia Perez atau lebih akrab dipanggil Jupe dilihat telah mempamerkan saat menghadiri acara DahSyat di studio RCTI, Kebon Jeruk, Jakarta Barat, pada Isnin (3/9/2012). Dibalut baju yang bermodel kemben, Jupe pamer tato baru yang bertuliskan huruf Arab di belakangnya. Demikian dipetik dari Detik Foto.

Bukan main-main, tato rangkaian huruf Arab tersebut adalah kaligrafi lafaz azan yang selalu dikumandangkan oleh kaum Muslimin saban hari lima kali. Yakni kalimat حي علي الفلاح “Hayya ‘alal Falaah”.

Selain haram menurut syariat, tato tubuh yang Jupe lakukan tersebut boleh disabit Undang-Undang no 1/PNPS/1965 tentang Penyalahgunaan dan atau Penodaan Agama.
Beberapa waktu yang lalu Julia Perez sempat melaksanakan ibadah umrah ke Tanah Suci dan berjanji akan tampil lebih tertutup dan sopan. Namun, ternyata janjinya itu tidak ditepati hingga kini. sumber

HARAMHADAHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Sementara Itu Paris Hilton Dilaporkan memeluk agam Islam dan Kini Bernama TAHIRAH


JEDDAH - Arab Saudi - Bekas sosialit, Paris Hilton telah memeluk Islam, jurucakap beliau, Ian Brinkham, telah mendedahkan kepada CBS.

"Beliau telah memikirkan idea itu sejak lama dan apabila dia dipenjarakan di Kem Tahanan Century Regional pada tahun 2007, beliau mendekati beberapa orang yang sudah memeluk islam," kata Mr Brinkham.

Dengan menukar kepada agama Islam, Paris Hilton telah memutuskan untuk menjauhi kehidupan lama beliau sebagai skank selebriti.

"Saya kini telah menemui ketenangan dalam hidup saya Sebelum ini, Alhamdulillah. "

Hollywood Jihad

Cik Hilton merancang untuk kembali ke Los Angeles minggu depan untuk memulakan sekolah Islam sendiri di tengah-tengah Beverly Hills.

"Lupakan Scientology atau Kaballah. Ini adalah agama untuk dianuti sekarang. Saya tidak akan memakai sekeping tali merah di pergelangan tangan saya atau berjalan-jalan seperti robot bercakap dengan Xenu. Islam agama yang wajib dianuti dan saya akan menyebarkan ayat-ayat Al-Quran kepada semua orang, " Paris Hilton teruja bekata.

Paris Hilton juga merancang untuk menukar namanya menjadi 'Tahirah' yang bermaksud 'Tulen atau suci, yang terpelihara kehormatannya' dalam bahasa Arab. Sekolah Islam beliau akan dibuka pada Julai dan pastinya bakal popular di Hollywood.


adios

No comments:

Post a Comment