Wednesday, September 12, 2012

Gambar Bogel Nikita Mirzani Disebar Lagi

Ratu kontroversi Indonesia, Nikita Mirzani kembali menjadi bualan hangat ramai selepas pelakon sensasi ini mencetuskan kontroversi apabila gambar-gambar bogel yang diambil menggunakan telefonnya tersebar meluas di dunia maya.

Menurut laporan daripada KapanLagi, satu sumber telah mengirimkan sebanyak enam gambar Nikita yang memperlihatkan berdiri di hadapan cermin dengan hanya memakai pakaian dalam sambil membuat gaya di hadapan cermin dengan memegang telefon berkamera.
Walaupun gambar-gambar Nikita sudah mula tersebar meluas, namun sehingga kini Nikita masih lagi belum membuat sebarang kenyataan berhubung gambar tersebut.-cinemaonline

Macam-macam dunia artis. Islam pada mereka hanya pada nama. Teringat gua akan kata-kata Yusuf Islam, "Saya tidak akan memeluk agama Islam jika melihat perlakuan orang Islam."

Kata-kata Yusof itu terlalu benar untuk dinafikan. Lihat sahaja artis kita di Malaysia, ahli politik kita, dan tingkahlaku sesetengah penyokong umno. Segala perlakuan mereka langsung tidak menggambarkan bahawa meraka seorang penganut agama Islam.

Tindakan meminum arak, mendedah aurat adalah perkara biasa bagi melayu Islam di Malaysia. Memukul untuk memudaratkan manusia dan merosakkan harta benda orang lainsudah jadi halal bagi sesetengah penyokong umno.

No comments:

Post a Comment