Sunday, September 16, 2012

Gambar Kate Middleton Dedah Payu Dara DIsebar

Sebuah majalah Perancis telah menyiarkan gambar Catherine isteri Putera William yang dirakam ketika pasangan itu bercuti di Perancis.

Majalah Closer menjemput pembaca di laman webnya untuk memilih edisi baru untuk menikmati "the photos that the world can't wait to see; the Duchess of Cambridge topless on a guesthouse terrace".

Gambar-gambar sensasi manusia terkenal pasti mewujudkan kegilaan media di seluruh dunia. Satu lagi keaiban yang melanda Istanda Buckingham selepas skandal gambar bogel Putera Harry di Vegas kurang satu bulan yang lalu

Gambar-gambar itu dirakam di teres Chateau Autet dalam wilayah selatan Perancis Provence di mana William dan Kate dikatakan telah bercuti minggu lepas.

Menurut majalah tersebut, istana Chateau Autet dimiliki oleh Viscount Linley, anak kepada mendiang kakak Queen Elizabeth bernama Princess Margaret.

Pasangan itu kini di Malaysia dan sumber perjalanan dengan mereka berkata bahawa "Duli Yang Teramat Mulia dan Yang Teramat Mulia mereka sedih apabila mengetahui tentang gambar yang didakwa".

"Insiden itu, jika benar, adalah ulangan peristiwa 15 tahun lalu," kata sumber itu, merujuk kepada perhatian media kepada mendiang ibu William iaitu Peteri Diana, yang meninggal dunia dalam kemalangan kereta ketika melarikan diri daripada paparazzi di Paris pada tahun 1997.

Sumber diraja menambah bahawa pemerintahan diraja sedang menyiasat kesahihan gambar dan akan "membuat keputusan mengenai apa yang perlu dilakukan".

Cerita ini telah tersebar meluas dalam media British pada hari Jumaat, kurang  satu bulan selepas penyiaran gambar bogel Harry di sebuah hotel Las Vegas.

Kaum kerabat muda Britain melawat dunia sepanjang 2012 sebagai merayakan  pemerintahan 60 tahun nenek William, Ratu Elizabeth II.

Mereka kini dalam perjalanan sembilan hari yang bermula di Singapura. Mereka tiba di Malaysia pada hari Khamis, dan akan ke Kepulauan Solomon dan kemudian Tuvalu.

Bagi gua gambar yang disiarkan oleh majalah ini tidak seberapa kerana gambar yang diambil dari itu jauh tidak begitu jelas. Namun ketika gua merayau di internet mencari gambar yang jelas untuk membuktikan kebenaran wanita gambar itu adalah Kate Middleton, gua terjumpa gambar-gambar Kate yang jelas dan hanya memakai seluar dalam sahaja manakala buah dadanya terdedah jelas. Tetapi gambar itu bukanlah gambar yang diambil di Chateau Autet Perancis.

Bukan Beso Pun , Kecik Jer

adios

No comments:

Post a Comment