Sunday, August 26, 2012

Maggie Woo Tertekan Gambar Seks Disebar Di Internet

23 Ogos - Polis telah mengesahkan bahawa pelakon Taiwan dan model, Maggie Wu adalah salah seorang wanita yang aksi seksnya turut dipaparkan dalam gambar baru-baru ini membanjiri internet berikutan terdedahnya skandal seks Justin Lee. Satu pendedahan yang menyebabkan pelakon berusia 29 tahun itu mengalami gangguan emosi yang teruk.

Justin Lee dilaporkan menjerat mangsa dengan memberi mereka dadah dan merogol mereka. Dilaporkan bahawa tidak kurang 60 wanita telah menjadi mangsa. Justin dilaporkan merakam aksi seks tersebut dan baru-baru ini disebarkan di internet. Orang yang bertanggung jawab menyebarkan gambar-gambar tersebut berkemungkinan besar ialah bekas kekasih Justin sendiri yang bernama Cora.

Trauma emosi beliau adalah begitu teruk sehingga terpaksa membatalkan sidang media beliau yang dijadualkan pada 18 Ogos angkara skandal sex tersebut. Dilaporkan juga bahawa Maggie kehilangan 11 paun dalam masa sepuluh hari selepas gambar seksnya terdedah dalam talian.

Menurut Kaunselor Taipei City Hsu Shu Hua, "Saya bercakap dengan Maggie Wu pagi ini. Suaranya lemah dan kasar. Beliau telah kehilangan  11 paun dalam hanya sepuluh hari! Dia tidak boleh melangkah keluar dari rumahnya sekarang. Malah jika dia menghubungi peguam beliau, hanya melalui panggilan telefon. beliau tidak berani walaupun menghadapi peguam beliau sendiri! Maggie merayu orang ramai untuk berhenti memuat turun dan mengedarkan gambar lucah dirinya "

Di samping itu, Hsu Shu Hua menggesa polis Taiwan untuk menguatkuasakan langkah-langkah yang ketat untuk menghalang pengedaran gambar itu dalam usaha untuk melindungi privasi mangsa.

Ia masih belum ditentukan sama ada bintang "Drama Go Go Go"  secara rela atau mangsa dalam skandal seks. Dia akan dipanggil oleh polis dan pendakwa untuk disoal siasat bersama-sama dengan beberapa mangsa lain. Kebanyakan mereka sudah memberi keterangan bahawa Justin Lee taksub dengan mengambil gambar seks.

Sementara itu, ibu Justin Lee dilaporkan telah diminta bantuan kongsi gelap untuk merasuah mangsa sebelum anaknya telah ditangkap oleh pihak polis. Seorang peguam mendedahkan bahawa jika mangsa mengubah kenyataan mereka dan mengenal pasti diri mereka sebagai pihak yang sanggup, tidak akan wujud apa-apa alasan mendakwa waris Taiwan.

Apabila wa cek tengok gambar-gambar artis ni di internet memang seksi abis. Susah nak kata jika gambar-gambar seksnya diambil secara tidak rela.adios

No comments:

Post a Comment