Friday, June 1, 2012

LADY GAGA 'THE SEPENDA PERFORMER' NO SHIRT NO PANTS NO PROBLEM


Ini adalah antara gambar paling sopan yang dapat disiarkan untuk ditatap pembaca blog cap ayam wa ni. Banyak lagi gambar yang ada di yahoo tapi wa tak sanggup nak kasi post untuk lu orang sebab bulan ni saja dah ada dua entry  bergambar separa bogel yang wa kasi post. Samba Girls dah kira lebey bro. Tapi yang lagi lebey ialah Erotic Dance In Dubai Night Club. Cukup la dua entry tu yang ada gambar-gambar macam tu buat masa ni. Takut nanti dicop blogger lucah pulak. 
Balik pada cerita Lady Gaga tadi..
Orang Perak kata "pakai sependa aje die ni.."

source
source
Kalau lu orang nak tengok jugak lu orang boleh pergi ke SINI

Elok sesangat la Malaysia dan Indonesia batalkan konsert Lady Gaga ni. Tapi sedihnya K-pop boleh pulak. Tak ada bezanya K-Pop dengan Lady Gaga. Kedua-duanya seksi dan menyetimkan pemuda-pemuda.


Pemudi-pemudi pun mungkin ada yang akan tersetim gak kot!  hahaha! Maklum la sekarang punya awek ada yang tak setim kat lelaki. kwang,kwang,kwang! Lantak korang la...


adios



No comments:

Post a Comment