Friday, May 25, 2012

Erotic Dance In A Dance Bar In Dubai. arab persenda Islam


DUBAI DAN KEMUSNAHAN TAMADUN ISLAM. arab haramjadah!

Gambar-gambar ini sahaja telah menunjukkan bahawa kewujudan Dubai terutama burj dubai adalah satu petaka kemewahan dunia yang tercipta angkara keangkuhan dan keegoan manusia menentang yang Maha Pencipta.

Gambar-gambar diatas adalah babak permulaan dalam Erotic Dance tersebut. Gambar-gambar seterusnya menampilkan  wanita-wanita ini menari dalam keadaan bogel menghiburkan para tetamu. Gambar penuh di sini bukan porno tetapi tetap tak bermaruah.(AMARAN: pertimbangan wajar sangat perlu sebelum anda klik)
 .
Terletak dalam sebuah negara yang menjunjung agama Islam sebagai pegangan hidup tidak dapat menghalang manusia-manusia berhati syaitan daripada menyelinap ke dalam sanubari pemimpin dan bangsawan negara ini. Sehingga sanggup meluluskan kewujudan kelab tarian seperti ini. Lebih buruk lagi jika penari-penarinya adalah warga tempatan dan beragama Islam.

Selain memaparkan senibina dan mengabadikan kembali patung-patung  era firaun yang melambangkan pemujaan tuhan bermata satu atau tuhan matahari yang bertentangan dengan Islam,pembinaan Burj Dubai  turut dikaitkan dengan usaha menyalurkan tenaga jahat dari langit ke bumi melalui bangunan pencakar langit untuk menyaingi tenaga baik yang disalur ke bumi melalui kaabah. (dipetik dari video The arrival of Dajjal)

Burj Dubai kota tercanggih dan termahal di dunia merupakan tempat yang sangat sesuai untuk membankrapkan umat islam dari segi kewangan dan juga yang lebih penting KEAGAMAAN dan MORAL.Seterusnya menyumbang kepada keruntuhan ketamadunan umat Islam secara berperingkat

Kemunculan pelbagai teknologi canggih disalahguna untuk memenuhi tuntutan nafsu dan keegoan sekumpulan manusia. Teknologi yang sepatutnya digunakan untuk kesejahteraan ummah dan meningkatkan kegemilangan Islam telah diguna untuk untuk tujuan yang menyanggahi Islam.

Sesungguhnya banyak petanda awal kiamat telah muncul. Yang perlu kita tunggu ialah kemusnahan teknologi. Seorang penulis buku berkaitan Imam Mahdi telah menyebut bahawa bumi akan dilanda bencana besar yang akan memusnahkan teknologi bagi memberi laluan kepada peperangan menggunakan pedang berlaku sebelum kedatangan Imam Mahdi. wallahualam.


adios

No comments:

Post a Comment