Monday, April 9, 2012

Ni Yg Buat United Mamak Naina Org ngamuk sakan


UMNO OH UMNO

Mengamuk sakan melayu separa metalik dengan mengeluarkan kenyataan yang memburuk-burukkan kerajaan PR yang memerintah Pulau Pinang dengan memfokuskan Lim Guan Eng sebagai anti Islam untuk meraih simpati majoriti masyarakat Islam seluruh negara.

Ceramah sana sini , sidang media dan temuramah tv semuanya dilakukan dengan hasrat menunjukkan betapa sayangnya mereka kepada Islam dan Umno. kahkahkah! Tengok baju lu pakai pun orang dah kenal sapa lu, motif   lu dan agenda lu.

Nah ambik kau.

Kebenaran ternyata jua walaupun Lim Guan Eng tidak bermegah dan menyatakan kepada
umum akan tindakan menjaga kepantingan umat Islam di Penang.Kalau UMNO yang buat ni dah tentu masuk berita tv, berita radio dan suratkhabar.

Lu baca berita ini....

Lim Guan Eng telah menggunakan kapasitinya sebagai Ketua Menteri untuk memberi sebidang tanah milik kerajaan negeri bernilai Rm73 juta terletak di Jalan Scotland untuk membina sebuah Kompleks Mahkamah Syariah setinggi tujuh tingkat bernilai RM36 juta. Guan Eng juga telah memberikan tender kepada sebuah syarikat bumiputera tulin iaitu Ihsara Sdn Bhd yang langsung tiada kena-mengena dengan UMNO dan mamak.

wakaka

Itu pasallah UMNO Penang ngamuk sakan. Lim Guan Eng dah buktikan dia lebih efisyen
dalam menjaga kepentingan agama Islam dan Orang Islam. Ternyata Lim Guan Eng
lebih baik daripada melayu umno sendiri, apatah lagi Kok Tsu Koon tu bro...
tahap tapak kaki Guan Eng saja lah nampaknya.

Kepada UMNO Penang,
CEPAT-CEPATLAH MASUK ISLAM

waka-waka ey!ey!
adiosNo comments:

Post a Comment