Saturday, April 14, 2012

Lelaki Melayu VS Negro (edited 7.am .april 15)





Kebelakangan ini ramai gadis, janda malah isteri orang terlibat dengan cinta terlarang dengan Awang Hitam dari Afrika. Gejala maksiat itu bertambah dari masa ke semasa. 

Kewujudan laman sosial seperti tagged, facebook, netlog dan yang seangkatang dengannya banyak menyumbang kepada perkenalan awal lelaki dan perempuan ini. Bermula dengan bertegur sapa melalui message, chating dan akhirnya dating.

Awang Hitam digambarkan sebagai 'caring' pada mula perhubungan sehingga membuatkan wanita melayu ini longlai dan seterusnya lunyai.kahkahkah. Dimaklumkan juga ada wanita melayu yang dikongsi bersama rakan senegara mereka. Sadisnya wanita tersebut tidak pernah menolak dan rela diperlakukan demikian.Agaknya seperti dalam filem lucah kot...hahah!

JOM FLASHBACK..

***** Pada tahun 2007 dilaporkan di akhbar bahawa seorang pegawai bank berstatus janda kerugian puluhan ribu ringgit kerana ditipu kekasihnya seorang lelaki afrika. Di Ampang seorang kanak-kanak dibunuh kejam oleh teman lelaki ibunya(janda muda) iaitu seorang lelaki  warga afrika.Dalam serbuan di Nilai Negeri Sembilan, polis menemui seorang wanita melayu bersama sekumpulan warga afrika. Wanita itu ditangkap ketika berdua-duaan dengan seorang warga afrika di dalam sebuah bilik. Wanita itu dilaporkan mengakui lelaki afrika itu kekasihnya. *****

Bagi yang berkenalan dengan pengedar dadah mereka bernasib lebih buruk apabila diperangkap membawa dadah tanpa disedari ke destinasi tertentu.Wanita-wanita muda sering diberi layanan kelas pertama seolah-olah puteri raja.Diberikan hadiah yang mahal-mahal dan berjenama bagi memerangkap melayu gila seks ini.  

Mengapakah wanita melayu jadi sebegitu bodoh?

Jika kita menganggap kemewahan hidup menjadi punca wa rasa kita silap besar kerana kita semua maklum bahawa warga Afrika ini sebenarnya merempat. Yang mewah hanyalah mereka yang terlibat dengan penyeludupan dadah dan menjadikan wanita melayu sebagai keldai bongok untuk membawa dadah berkenaan.

Hensem pula adalah sesuatu yang sangat bodoh jika dijadikan faktor tertariknya wanita melayu kepada mereka. Menurut sebuah blog bau badan lelaki-lelaki Afrika ini hamis dan hanyir . Bau badan mereka itu akan melekat di tempat mereka tidur apatah lagi pakaian mereka. 

Jika kemewahan dan rupa paras bukan faktor, Apakah faktornya?

Bagi wa faktor utamanya ialah seks. Lelaki kulit hitam atau negro sering digambarkan sebagai lelaki yang mempunya saiz zakar yang luar biasa dari segi panjang dan ukurlilitnya. Pengakuan-pengakuan wanita kulit putih yang disiar di internet tentang kepuasan berasmara dengan lelaki kulit hitam memainkan peranan besar selain filem-filem lucah yang bersepah di dunia maya tanpa sempadan ini.

Keinginan merasai yang lebih power membuatkan wanita melayu begitu teruja menjadi teman tidur lelaki Afrika. Apabila merasai kelainan yang diberikan oleh lelaki Afrika diranjang mereka bertambah teruja dan akhirnya jatuh cinta. Cinta kerana seks luarbiasa membuatkan mereka sanggup membuat apa sahaja termasuk disiksa dan menjadi keldai dadah. Bodohnya!!!

Di mana jantan-jantan Melayu? Apakah jantan-jantan Melayu ini benar-benar berzakar kecil?

Pernah pada tahun 2007 wa diberikan sebuah video klip melalui email oleh sebuah yahoo group yang wa sertai. Video bertajuk 'Budak Batu Pahat' itu memaparkan  aksi seorang lelaki melayu sedang mengusap zakarnya yang berukuran lebih kurang 12inci. Memang luar biasa.beb! entah macam mana nak bersengama dengan saiz zakar seperti itu. 

Wa ceritakan kisah video itu untuk menjelaskan bahawa lelaki melayu juga ada yang super besar walau pun jumlahnya mungkin tak sampai 10/1000. Tetapi yang pasti saiz melayu adalah 5 1/2 inci sehingga 6 inci. Bagi yang 'membela' sejak remaja mampu mencapai saiz eropah 7 inci hingga 8 inci.

Ramai lelaki melayu yang bernasib baik kerana bapa mengambil berat tentang saiz zakar anak lelakinya. Dididik dan diasuh supaya  mempunyai saiz zakar yang extra normal dan  lebih baik dpd lelaki-lelaki melayu lain yang hanya bergantung kepada saiz normal tanpa usaha meningkatkannya.

Bagi mereka yang mempunyai ilmu perubatan melayu yang berkaitan dengan isu ini perlulah segera membantu lelaki- lelaki melayu yang bersaiz kurang 5 1/2 inci agar mencapai saiz lebih baik.

Lebih baik lagi jika ilmu perubatan itu diperturunkan kepada generasi muda agar tidak pupus bersama daging kita di dalam kuburan kelak. Dengan ini kejantanan lelaki melayu tidak lagi dapat diperkotak-katik oleh wanita melayu sendiri seperti yang berlaku sekarang ini.

Sesungguhnya wa rasa malu dan terhina dengan perlakuan wanita melayu hari ini kerana seolah-olah menggambarkan lelaki melayu tidak hebat diranjang. 


Contoh ikutan wanita melayu hari ini. Fokuskan kepada kata-kata yang diucapkan oleh  Giovanna,



The players:




  • Fadia -- Financial Advisor - 28 years old - married
  • Giovanna -- High School Teacher - 30 years old - single
  • Heather -- Student - 21 years old - dating
  • Veronica -- Engineer - 42 years old -- divorced


  • So ladies, thank you for joining me. Let me get right to the questions. Does the size of a man's penis matter? And please feel free to give reasons why.

    Fadia: Yes it does, but that doesn't mean that I'm in search of a 12-inch kielbasa either. So long as it's an adequate size.

    Heather: And what's adequate?

    Fadia: I don't know, about 5 or 6 inches, I guess. But the look of it is more important, I mean, it needs to match the rest of his skin tone and the less veiny it is, the better. (Giggles all around.)

    Giovanna: Well, I think size is very important. A man has to have a big package to please me. It has to be long, let's say 8 inches or more, and the girth should be thick as well.

    Veronica: That sounds painful, to be honest. Before I was married, I dated a man who was well-endowed, too well-endowed, and well, we could never really enjoy sex because I always felt like if he put it all the way in, it would come up the back of my throat, and that's not enjoyable.

    Heather: Well, I was with this great guy who had a 3.5-inch penis, and although I adored him and thought he was a very attentive lover, he couldn't get passed the size of his manhood and we ultimately broke up. I thought things were great, but I guess his insecurity won over in the end. He even told me that he would only be comfortable with avirgin because at least he'd know that she wasn't comparing him to another. So maybe size matters more to guys than it does to us.

    Giovanna: I think size matters to many women, they're just afraid to admit it because guys might get the impression that they're loose.

    Veronica: Yeah, literally. (I can feel the tension.)


    Giovanna: Well, I've been with guys that were about 4 to 6 inches and to be quite frank, I didn't get any pleasure out of it. But when I finally hooked up with my last boyfriend, let's just say he was so well-hung that horses looked at him with envy.

    Giovanna: How can you say that? I'm saying it is, maybe it isn't for you ladies, but I need a bigger penis if I'm going to enjoy myself and I'm not ashamed to say it. (That's because we're not using her real name.)

    How big are we talking?

    Giovanna: I'd say about 9, maybe 10 inches. (All the other women take deep gasping breaths.) What? That's what I like.

    Heather: You're a bigger woman than me. (That one's just too easy.) Just like some women would never stay with a man with a penis that was too small, I couldn't picture myself staying with a man that was too big, and that is way too big.

    Veronica: Now my husband by no means comes remotely close to double digits in inches, but I am thoroughly satisfied with his member and even when I satisfy him with my mouth, I'm comfortable because it's not so big that I'm afraid that I might scrape it with my back molars.


    Fikir-fikirkanlah
    wasalam

    Petua almarhum ayahanda wa

    Jangan kerap melancap
    jangan pakai underwear
    amalkan tahan kencing semasa buang air besar
    guna air embun sebelum subuh untuk mengurut zakar dmulakan dengan selawat nabi 3 kali
    urutan dari pangkal ke hujung
    jangan setubuhi wanita lebih tua daripada anda

    untuk remaja sahaja. kalau dah tua tak payah. buang karan jer.


    adios



    No comments:

    Post a Comment