Tuesday, March 27, 2012

Menang la UMNO kali niKUALA SELANGOR, 26 Mac: Lebih 70,000 kehadiran dicatatkan sepanjang dua hari program Karnival Terima Kasih Rakyat di Stadium Kuala Selangor di sini yang berakhir semalam.
Paling ramai dicatat malam tadi pada majlis ceramah rapat rakyat dengan anggaran 20,000 orang yang hadir terdiri dari pelbagai kaum.
Mereka hadir bagi mendengar ceramah yang menampilkan tokoh pimpinan Pakatan Rakyat iaitu Presiden PAS Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang, Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim, Penasihat DAP Lim Kit Siang dan Menteri Besar Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim. baca lagi di siniBagi wa pula..

Berdasarkan laporan tersebut , dapatlah disimpulkan bahawa rakyat Selangor menerima pemerintahan PR dengan baik. Kejayaan PR mentadbir Selangor dalam masa empat tahun ini sangat bermakna buat trakyat Selangor. Pelbagai peningkatan prestasi ekonomi dan kepentingan rakyat berjaya dilaksana walau pun PR sentiasa mendapat banyak tekanan daripada UMNO dalam pelbagai bentuk.Di sebalik cabaran dan dugaan PR terus gah menunaikan tanggungjawab kepada rakyat Selangor yang telah memberi kepercayaan dan mandat menerajui pemerintahan negeri terkaya Malaysia ini.

Kehadiran 20,000 orang pada malam itu dan 50,000 orang pada ceramah sebelumnya menunjukkan petanda buruk kepada UMNO. UMNO yang cuba menjatuhkan PR dengan pelbagai tuduhan tanpa bukti membuatkan rakyat meluat dan menyampah.Isu yang melibatkan Orang Kuat UMNO iaitu Noh Omar terutama isu yang melibatkan  wang bantuan kepada petani memburukkan lagi keadaan. 

wa hanya nak ketawa... kahkahkah
akhirnya melayu Selangor sedar juga.


Undilah PR . 
Say no to UMNO
UMNO perosak bangsa Melayu

No comments:

Post a Comment