Saturday, March 31, 2012

Bini Murah Rezeki


Orang tua-tua kata kalau dapat isteri lebih tinggi daripada kita murah rezeki. Kat sini banyak awek-awek yang tinggi. 
Sapa nak? 
Wa offer ni sementara stok masih ada... hehehe!

kalau isteri wa cam ni alamat wa jadi yes man la... takut beb tapi sayang. hahaha

fuhh! Agak-agak anak wa boleh jadi macam mak-mak ni tak
Tenggelam jantan kat bawah nii.

Yang kat bawah ni lucas sikit .. sorry

Pergh!! kena pakai tangga ni. kalau ada escalator lagi bagus

Ada sapa=sapa berkenan boleh hello wa . hehehehe!
Tapi lagi baik lu orang order kat glamgalz.com
Diorang boley kasi kautimmmm

hanya sekadar renungan santai hari Ahad
geram gak kannn?
ahaks!



No comments:

Post a Comment